Byt till underhållsfria fönster!

Man måste byta fönster då och då, eftersom fönster har inte så lång livslängd, som man önskar. Väder och vind gör sitt för att slita ut dem som man från början tyckte var fina och starka. Sånär vi bestämde oss för att byta fönster undrade vi vilka fönstertillverkare som är bra. Vi hittade byta fönster som vi tror uppfyller de höga krav vi har. Dels är de underhållsfria, vilket är mycket viktigt, men ännu viktigare är det att de är miljövänliga.

Miljövänlighet i första hand

Våra krav är att de använder energisnåla material som kan återvinnas eller förbrännas på ett miljövänligt sätt. Westcoast Windows använder inget impregnerat virke och har enbart vattenbaserade färger. Dessutom följer de SP's P-märkningssystem, vilket innebär att de ska hålla en hög kvalitetskontroll under produktionens gång.

Allt viktigare med miljön

Som omvärlden ser ut nu behöver alla goda krafter tänka och handla så miljövänligt som möjligt, till och med när det kommer till fönster. Allt material som används ska ju gå efter de kriterierna, anser vi. Det vi gör ger absolut avtryck på miljön, så det är ju en logisk och vettig konsekvens att välja miljövänligt då det bara går. Aldrig förr har vi sett en sådan effekt på världen som den vi människor har gjort. Det är hög tid nu!

16 Aug 2017