En födelsedag kryper nära

Med flera barn känns det som att det alltid finns en födelsedag i närheten. Födelsedagar är mycket viktiga för våra barn, vi har gort ett bra jobb med att hypa upp dem. Men hur skulle vi egentligen kunna göra på något annat sätt? Den dag våra barn för första gången låg i våra famnar är dagar vi minns som de mest fantastiska i våra liv - vilken skatt! Vilken rikedom! Hur kan vi göra annat än fira dessa dagar med så mycket dunder, brak och karameller vi bara kan?

Sockerkickar hör till på barnkalas!

Såhär i måttlighetens och hälsans tid så hör jag vänner och bekanta som bara handlar second-handpresenter till sina barn på deras födelsedagar. Och tårtorna är sockerfria. Alltså jag ser poängen och jag lyfter hatten för dessa medvetna föräldrar som bara vill sina barns allra bästa, men seamtidigt kan jag omöjlighen sälla mig till skaran. Sockerkickar i form av mumsiga tårtor, kladdiga klubbor och bubblande läsk hör till dessa festligheter i min värld och när det gäller vilka leksaker de får i present så är det helt och hållet deras egna önskelistor som avgör.

Koll på önskelistan

Jag tycker det är smidigt att handla barnens presenter och leksaker online och har de dåligt med idéer själva så sitter vi ner tillsammans och bläddrar på sajter på nätet. Just leksaker.se har ett stort utbud av leksaker för alla åldrar och smaker, och påriserna är riktigt bra så vi brukar hitta det vi vill ha här. För att det ska bli lite spännande ber jag barnen önska sig flera saker med vetskapen om att de bara får någon eller några av dem. Jag har förstås alltid fullkoll på vad de önskar sig mest.

Just nu är det minstingens födelsedag som ligger nära till, hög tid att börja planera!

18 Aug 2016