Leksaksaffärer

Alla som har småbarn och någon gång försökt åka till ett köpcentrum för att handla kläder eller dylikt vet hur kämpigt det kan vara. Om man dessutom måste passera förbi ett köpcentrum på vägen så blir det tio gånger hemskare. Alla de föräldrar som kan gå in och ur affärer med småbarn i släptåg OCH ett leende på läpparna, de misstänker jag är utomjordingar. Det räcker med att jag ser bilden här upp så får jag kalla kårar. Jag ser liksom framför mig hur min barn springer omkring som vettvillingar, kallar på mig nonstop och sedan lägger sig i oregerliga högar när jag säger nej.

Aldrig mer

Jag har helt slutat gå in i leksaksaffärer tillsammans med mina barn. Kanske kommer det ge men för livet att aldrig ha fått besöka leksaksaffärer som små, men mina nerver klarar inte det och det ger nog värre men med en mamma på gränsen till nervsammanbrott framför hela världen än att inte få besöka leksaksaffärer. Det är ju inte som att de inte har leksaker liksom.

När jag nu ska handla leksaker så gör jag det online. Jag har hittat ett stabilt företag, Kids License Sweden, som jag tycker har ett riktigt bra utbud i sin onlinebutik KidsDreamStore. Man klickar ner det man vill ha i sin varukorg, betalar och några dagar senare har man leksakerna hemma. Ingen stress, ingen jäkt, inga tårar eller rivmärken. Och jag får köpt det jag ska ha - varken mer eller mindre (viktig poäng!). Barnen blir dessutom mycket gladare märker jag, när presenterna kommer som en större överraskning.

25 Feb 2019