Nytt badrum

Jag älskar huset vi bor i och har älskat det från första stund. Med det sagt är det långt ifrån perfekt, men jag har alltid kunnat se potentialen. Köket är nytt för det renoverade vi redan innan vi flyttade in. Det gamla var från 1970-talet så det behövs väl knappt någon mer ingående beskrivning i hur det såg ut. Nu är det vitt och fräscht i lite lantlig stil - jag älskar det! Förutom köket renoverade vi källaren och tapetserade om alla rum innan vi flyttade in, men budgeten tillät inte mer än så just då. Badrummen var verkligen inte särskilt inspirerande, men de fick vänta.

Ett badrum i taget

Nu är dock tiden inne för projekt badrumsrenovering! Vi har ett stort badrum som ska renoveras, samt en toalett. Vi kommer att göra ett rum i taget så att vi kan nyttja det som inte renoveras medan det andra är obrukbart. Hatar att leva i renoveringskaos, men det är ju värt det i slutändan. 

Denna gången har vi valt att försöka hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt så vi handlar alla VVS-grejer från en butik på nätet som vi gillar. De har allt från jordkabel till blandare och priserna är riktigt bra.

Drömmen är så nära

När våra badrum är renoverade så är huset i stort sett komplett invändigt och det känns ofattbart. Det är en så himla fin känsla att bo i sitt egna hus, med sin egna familj, där allt bara liksom stämmer.

Nästa sommar ser jag fram emot att sätta tänderna i trädgården!

1 Feb 2019