Se upp alla häxor och trollkarlar!

Nu alla barn, lyssna när Hogwarts Expressen kallar, nu måste alla mini-Hermione, mini-Harry Potter och mini-Ron Wesley gå på tåget. Det är dags för Hogwarts skola där häxor och trollkarlar lär sig allt som behövs för att kämpa mot dödsätare och onda trollkarlar som Sirius Black. Då måste man ha de rätta kläderna och trollstavarna, eller hur?

Maskeradkläder och replicas på ett ställe

Nu finns det en butik på nätet med de rätta prylarna från favoritfilmer och serier. Förutom att komma som Harry Potter med cape och trollspö, kan barnen sig som Levi i Attack on the Titans. Eller varför inte skaffa en mössa med Charizard? Vill man kan man skaffa en t-shirts med Star wars-tryck, tröjor, tofflor och morgonrockar med tryck med sina favoriter.

Handla saker som hör till

Här finns attiraljer som kan fullända stilen. Vad sägs om trollstavar, slipsar, halsdukar och vantar som hör ihop med favoritserien och det som favoritfiguren har på sig. Gillar dina barne cosplay? Cosplay str för costumeplay, en populär företeelse från Japan. Där har ungdomar i många år samlats iklädda samma kläder som sin favoritseriefigur. Till det hör oftast peruker och så sminkar man sig så man är så lik figuren som möjligt. På Heromic finns det som kan fullända ungdomarnas cosplay.

29 Jul 2017