Ta med barnen överallt

Som mamma eller förälder överhuvudtaget så vill man på ett enkelt sätt kunna ta med sig sina barn ut, vart man än ska. Det är därför man behöver ha en bra barnvagn som håller måttet. Det kommer varje år nya tester vilka barnvagnar som är bäst i test, men det är inte det självklara valet för det. Det är andra saker som spelar in, så som hur bra den är att köra, om den är enkel att fälla ihop och ta med i bilen så väl som att det måste vara en säker vagn.

Bugaboo barnvagnar

Bugaboo är ett barnvagnsmärke som fått mycket uppmärksamhet det sista. Detta märke är från Holland och många föräldrar är nöjda med dem. De har barnvagnar så som Bugaboo Buffalo. Om ni vill ha en bekväm vagn att köra så är Bugaboo Buffalo perfekt. Det finns även andra varianter av Bugaboo, så som Bugaboo Donkey, Bugaboo bee 3 och Bugaboo cameleon.

Handla hos Pyret & Snäckan

Om ni besöker Pyret & Snäckan så hittar ni flera bra barnvagnar. bland deras sortiment. Du hittar även barnvagnar av märket Tako, Trille och Mountain Buggy samt flera andra barnvagnar. Du hittar även åkpåsar, bilbarnstolar och skötväskor. Själv har jag använt mig av Bugaboo Buffalo till alla mina barn, då den är en säker vagn, skön att köra och enkel att ta med sig i bilen om man ska åka en längre sträcka än vad man kan gå.

19 Jul 2016