Vill ha vackrare naglar

Jag roar mig gärna med att måla mina naglar lite då och då, men jag känner att jag skulle vilja få dem att se snyggare ut. Jag har funderat på att gå på salong och göra naglar Göteborg. En kompis till mig gjorde sina naglar Malmö på en salong hon hittat på nätet. Man kan leta efter nagelsalonger på TimeCenter tydligen. Så kanske ska hitta en nagelsalong där jag med? Vore skönt med en proffsig manikyr för en gångs skull.

Vad kan man göra själv?

Jag kollade en del på nätet om vad man kan göra själv för att få vackrare naglar. Experter rekommenderar att man sköter och tar hand om sina naglar varje dag för att förebygga skador, bristningar eller att de får en oattraktiv färg. Det är ju något man får tänka på. Sen är det visst viktigt att smörja naglar och nagelband, när man även smörjer händerna läste jag. Fila dem ska man med göra och så klart undvika att bita på dem. Sen finns det massa tips hur man ska sätt på nagellack med underlack och så vidare.

Kolla efter nagelsalong

Jag ska nog börja med att kolla efter en salong, och göra mina naglar fina, så har jag en bra grund att fortsätta på sen. Kanske sätta dig gelnaglar eller lösnaglar med? Sen utöver det skulle jag nog behöva en pedikyr för fötterna med. Även de måste ju tas om hand med.

9 May 2019